Ben je geïnteresseerd in een speed pedelec? Wil je graag makkelijker, sneller en gezonder jouw woon-werk rit maken? Kom dan naar ons Klever-fietsen.nl Speed Pedelec Event van 20 t/m 24 februari! Tijdens ons event hebben we de complete Klever collectie uitgebreid klaar staan voor een testrit, je wilt toch even proeven aan zo’n geweldige bike?!

Onthulling nieuwste Klever!

Tijdens ons event gaat de nieuwste kleur, Tanager Orange, van de Klever X Speed onthult worden! Wij hebben de fiets net binnen en we kunnen met trots melden dat deze er fantastisch uit ziet.

Aanbieding tijdens het event

We hebben ook nog mooie aanbiedingen met het Klever-fietsen.nl Speed Pedelec Event. Wanneer je tijdens het event een Klever koopt krijg je van ons een Abus speed-helm, Abus vouwslot en nemen we ook nog eens de kentekenkosten op een speed pedelec voor onze rekening. Een voordeel dat al snel oploopt tot € 350,00! Als je het event bezoekt krijg je een presentje met voucher mee, met deze voucher kun je tot 11 maart 2018 bij ons een Klever aanschaffen en zal de helm-slot-kenteken-aanbieding nog steeds gelden!

Alle modellen

Naast de uitgebreide collectie welke we normaal in de showroom hebben staan zullen we deze week extra Klever fietsen in en om de winkel hebben. Zo kun je proefrijden op de Klever B Comfort, B Power, B Speed, Q Comfort, X Power, X Commuter en natuurlijk op de X Speed! Ook zijn alle kleuren te zien.

Lease

Wij hebben zeer aantrekkelijke financiering en full operational fiets lease diensten. Zo kun je tegen een vast maandbedrag een Klever rijden, dit inclusief service, onderhoud en verzekering. Geen financiële verrassingen en wel altijd mobiel. Graag vertellen wij je hier meer over.

Tot ziens!

Graag zien we je verschijnen op ons Klever-fietsen.nl Speed Pedelec Event. Wij zorgen voor koffie met wat lekkers en volle batterijen.

Ons adres is:

Dik Franken Tweewielers | Klever-fietsen.nl
Bakkerstraat 8
6671 AB Zetten

Tel. 0488-452157 / 06-28760110 (Nick)
info@klever-fietsen.nl
info@dikfranken.nl

www.klever-fietsen.nl
www.dikfranken.nl

Welkom, tot ziens!