De Klever X Speed is tijdens de Bike Motion en de E-Bike Experience in de Jaarbeurs Utrecht uitgeroepen tot Speed Pedelec van het jaar 2018, een fantastisch mooie erkenning voor deze geweldige bike!

Zijn moderne stoere design, geweldige rijeigenschappen, complete aankleding en sterke BIACTRON motor worden geroemd door de jury bij het behalen van deze prijs. Wij als dealer wisten dat de X Speed zeker kans zou maken deze award in de wacht te slepen, nu het ook daadwerkelijk gebeurd vinden wij geweldig. Dat bevestigd dat we een mooi product, goede mobiliteitsoplossing maar vooral een uitstekende bike verkopen! Als binnenkort de 850Wh batterij uitkomt bieden we een speed pedelec aan welke geschikt is voor de meest veeleisende fietser.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een keer op deze prijswinnaar rijden? Twijfel niet en kom naar onze winkel. Graag leggen wij je alles over deze, of een andere, Klever uit en kun je een vrijblijvende proefrit maken.

 

X Speed, Speed pedelec 2018