De Klever X Alpha. Een speed pedelec welke gebaseerd is op de Klever X Speed Pinion maar dan met een aantal nieuwe features en fijne opties waarmee deze fiets echt de overtreffende trap is!

Net als de X Speed Pinion zal de X Alpha uitvoert zijn met de Pinion C1.12 versnellingsbak in combinatie met de Gates carbon belt tandriem. Dit is een ijzersterkte combinatie welke een direct pedaalgevoel geeft, subliem schakelt en weinig onderhoud nodig heeft. Daarnaast zal de 1200Wh (1,2kWh) batterij, welke nu optioneel te verkrijgen is op de huidige X Speed en X Speed Pinion, standaard op de X Alpha geleverd worden. Daarmee heb je dus een flinke batterij capaciteit aan boord!

Wat maakt dan de X Alpha zo speciaal? Dat komt door een aantal nieuwe features welke Klever zelf ontwikkelt heeft en op deze fiets geïntroduceerd zullen worden. Om te beginnen de nieuwe 800W Biactron motor welke voor meer koppel zorgt en door het grotere vermogen efficiënter zal zijn in tegenstelling tot de huidige 600W motor. Hoewel je met de 600W motor met gemak 45 km/h fiets, zal het met de nieuwe 800W motor nog wat makkelijker gaan.
Ook is de X Alpha uitgevoerd met knipperlichten/richtingaanwijzers, iets wat geheel nieuw is voor de fietsbranche! Dit komt de veiligheid natuurlijk enorm ten goede omdat je nu ruim van te voren richting aan kunt geven zonder het stuur los te hoeven laten. Bedienen gaat eenvoudig met je linker duim via de robuuste knoppen onder het nieuwe kleurendisplay.
Met de introductie van Klever zijn eigen ontwikkelde verstelbare stuurpen is ook aan de ergonomie van de berijder gedacht. Door deze stuurpen kan je zelf bepalen of je een sportieve of comfortabele houding aan wilt nemen op je speed pedelec! De nieuwe stuurpen heeft een robuust design welke goed bij het gehele ontwerp van de fiets past!

De prijs van de X Alpha is €8599,00 zijn. Voor dat bedrag krijg je de meest luxe en veiligste speed pedelec voor alledaags gebruik! Bij Luijendijk FIetsen bieden wij deze Klever X-Alpha 45 aan voor €7999

 

 

Klever X Alpha speed pedelec met Pinion

 

 

Klever X Alpha knipperlicht voor

 

 

Klever X Alpha speed pedelec met knipperlicht achter

 

 

Klever X Alpha speed pedelec met nieuw kleuren display