GARANTIE

3 jaar volledige garantie op jouw Klever


De fietsen van Klever zijn robuust opgebouwd met de meest moderne en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Door deze mooie bouw en de ervaring die we met Klever fietsen hebben verkopen wij Klever speed-pedelecs met een gerust gevoel.

We bieden u de meest uitgebreide service en garantie bieden. Zo kunt u bij ons rekenen op gratis haal- en brengservice binnen een straal van 20 kilometer rond Gameren, gratis leen e-bike bij onderhoud en op beurten krijgt u korting. Omdat we weten dat u dagelijks op uw Klever wilt kunnen vertrouwen geven we 3 jaar volledige garantie op uw fiets! Dus ook op de motor en batterij. Zo houden we u mobiel en weten we zeker dat u veel plezier aan deze premium fiets gaat beleven.

Om uw Klever in topconditie te houden is goed onderhoud erg belangrijk. Het tijdig controleren, smeren en afstellen van de mechaniek is noodzakelijk en hiermee voorkomt u onnodige slijtage. Ook het preventief behandelen van de elektronica en het uitvoeren van updates aan het systeem is van grote invloed op het rijplezier. Biedt dus tijdig uw fiets aan voor onderhoud. Is dat moeilijk? Nee, wij sturen u een reminder en zo bent u dus altijd op tijd voor de servicebeurt en behoud u uw 3 jaar garantie. Zorgeloos rijplezier noemen wij dat!