KLEVER

Klever is de fabrikant voor commuter bikes, speed pedelecs en enorm comfortabele vol geveerde e-bikes. Een Klever elektrische fiets is zeer herkenbaar door zijn uitgesproken en moderne styling en zeer stevig robuust frame, het zijn fietsen die het commuter gebruik met gemak aankunnen!

De BIACTRON achterwielmotor, welke bij ieder model gebruikt wordt, is fluisterstil en heeft een hoog koppel waarmee klimmen en wegrijden een feestje worden. Door de kracht- en rotatiesensor in combinatie met een geavanceerde controller geeft een Klever een zeer soepele rijervaring. Met de Klever X rij je een stoere commuter bike welke je dagelijkse ritten tot een fun-ride maken, met de Klever B heb je de meest comfortabele toertocht en met de Klever Q kom je zelfs op vakantie overal!

WAAROM KLEVER

Meer power

De BIACTRON achterwiel motor is één van de meest krachtige op de markt. Het systeem is ontworpen om uitstekende rijkwaliteit en opvallende kracht te leveren. De aandrijving is borstelloos. En omdat daarnaast de elektronische en mechanische onderdelen gescheiden zijn, is er nauwelijks slijtage en gaat dit BIACTRON systeem jaren lang mee.

Accu opladen tijdens rijden

Al je stopt met trappen, remt, of van een heuvel af rijdt, zal het BIACTRON systeem de accu in meer of mindere mate opladen. Dit voordeel is alleen mogelijk bij kwalitatieve achterwiel motoren. (Het opladen als je je voeten stil houdt zit op alle 2018 modellen. Het opladen door te remmen is op een deel van de modellen beschikbaar).

Groot actieradius

Er is keuze in accu’s tot 850Wh (vanaf maart 2018 beschikbaar) om er voor te zorgen dat je geen “range stress” hebt. De mogelijkheid om met onze praktische en waterdichte Ortlieb tas makkelijk een tweede accu op de bagage drager mee te kunnen nemen, maakt het mogelijk om met je Klever zorgeloos honderden km’s te kunnen fietsen.

Anti-diefstal systeem

Door het verwijderen van het display wordt het BIACTRON systeem uitgeschakeld en het alarmsysteem automatisch geactiveerd (als je dat hebt ingesteld). Als iemand dan met je fiets wil wegrijden, klinkt een alarmsignaal en wordt het achterwiel geblokkeerd. Daarnaast verdient het aanbeveling om een extra slot (bv ABUS Bordo vouw slot) te gebruiken om je fiets aan iets vast te zetten als die voor langere tijd geparkeerd wordt.

Soepel, intuïtief & stil

Het BIACTRON systeem brengt een brede glimlach op je gezicht. Achterwiel motoren zijn doorgaans stiller dan midden motoren en de BIACTRON is stil. Door de sensatie van het rijden met deze stille, soepele kracht heb je elke dag “super benen” en voelt fietsen bijna als vliegen.

Future proof

We streven er naar om onze software en hardware upgrades ook geschikt te maken voor onze oude(re) Klever modellen, zodat je van de laatste technologie gebruik kan maken. Bijvoorbeeld onze 850Wh accu (beschikbaar mrt 2018) kan ook gebruikt worden op onze 2013 modellen.

One-stop-shop support

Goede service leveren is voor ons belangrijk. We streven zorgeloos fietsplezier na. Daarom werken we met gespecialiseerde Klever dealers die technische ondersteuning kunnen bieden, zodat je snel weer kan fietsen.

5 jaar garantie

De fietsen van Klever zijn robuust opgebouwd met de meest moderne en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Door deze mooie bouw en de ervaring die we met Klever fietsen hebben verkopen wij een Klever standaard met ons Servicepakket Goud.