PLAN EEN PROEFRIT

Persoonlijke demonstratie in onze showroom

Maak een afspraak in onze showroom. Hier kunnen wij u de verschillende modellen van Klever aan u demonstreren en kunt u ze zelf ook uitproberen. Ook kunt een goed vergelijk maken met andere merken die wij in onze showroom hebben staan.

Maak een afspraak dan maken wij tijd voor u en heeft u onze volledige aandacht. Wij hebben de koffie klaar.

Uw ingevulde gegevens worden opgeslagen en verzonden per e-mail

Een echte fietsenwinkel

Ondanks deze website klever-fietsen.nl zijn wij  een echte fietsenwinkel. Wij zijn gespecialiseerd in Klever speed-pedelecs. Wij zitten op een mooie en goed bereikbare locatie met gratis parkeerplaatsen voor de deur. Tevens hebben we hier een mooie omgeving om proefritten te maken. Naast Klever fietsen zijn wij ook dealer van de topmerken TREK, Moustache, Cortina, RIH en Advanced ebike das orginal!

Wij hebben de collectie e-bikes en speed pedelecs van Klever volledig in onze fietsenwinkel staan. Ook staan er altijd demofietsen waarmee een grotere ronde gefietst mag worden om zelf te ervaren hoe een Klever rijdt! Zo kun je proberen hoe comfortabel en stil de B Comfort is of hoe geweldig de X Speed speed pedelec over de weg suist. Je koopt toch niet zomaar een fiets zonder er eerst uitgebreid op gereden te hebben?