GARANTIE

5 jaar volledige garantie op jouw Klever


De fietsen van Klever zijn robuust opgebouwd met de meest moderne en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Door deze mooie bouw en de ervaring die we met Klever fietsen hebben verkopen wij een Klever standaard met ons Servicepakket Goud.

Servicepakket Goud houdt in dat we jou de meest uitgebreide service en garantie bieden. Zo heb je met Servicepakket Goud recht op gratis haal- en brengservice binnen een straal van 20 kilometer rond Zetten, gratis leen e-bike bij onderhoud, de afleveringsbeurt en eerste servicebeurt zijn kosteloos en op de overige beurten krijg je korting. Omdat we weten dat je dagelijks op je Klever wilt kunnen vertrouwen geven we met Servicepakket Goud maar liefst 5 jaar volledige garantie op jouw fiets! Dus ook op de motor en batterij. Zo houden we je mobiel en weten we zeker dat je veel plezier aan deze premium fiets gaat beleven.

Om jouw Klever in topconditie te houden is goed onderhoud erg belangrijk. Het tijdig controleren, smeren en afstellen van de mechaniek is noodzakelijk en hiermee voorkom je onnodige slijtage. Ook het preventief behandelen van de elektronica en het uitvoeren van updates aan het systeem is van grote invloed op het rijplezier. Biedt dus tijdig jouw fiets aan voor onderhoud. Is dat moeilijk? Nee, wij sturen je een reminder en zo ben je dus altijd op tijd voor de servicebeurt en behoud je jouw 5 jaar garantie. Zorgeloos rijplezier noemen wij dat!