Wij zien natuurlijk graag dat mensen met hun e-bike of speed pedelec naar het werk gaan. Om je het laatste zetje te geven de (nieuwe) fiets naar de zaak te pakken hebben we een aantal mooie Klever bikes voor een hele aantrekkelijke prijs in de aanbieding!

De Klever X Speed Business Edition
Dit model is het populairste model van Klever en heeft prijswinnende techniek aan boord. De X Speed Pinion heeft namelijk de AD Fietstest 2020 gewonnen, net als de B Speed Plus. Deze speed pedelec won in de 2e speed categorie. De X Speed Business Edition heeft exact dezelfde elektronische techniek als deze 2 prijswinnaars. Geweldige rijeigenschappen zijn daarmee gegarandeerd.
De X Speed Business Edition is uitgevoerd met standaard geveerde voorvork, nieuwste Klever display met bluetooth, Ergon handvatten, Shimano XT afmontage, Magura MT4e remmen, krachtige 600W motor en een batterij van maar liefst 850Wh. Zeer compleet dus. Tevens zullen we deze bike voorzien van de 2021 software waardoor de fiets zeer soepel ondersteund en zijn power volledig benut wordt! Klik hier om de X Speed uitgebreid te bekijken. Natuurlijk staat er een fiets in onze winkel klaar voor een proefrit!
Nu bieden wij deze Klever X Speed aan voor € 4999,00 (excl. Kentekenkosten)

Klever X Speed Business Edition voor slechts €4999

De Klever X Commuter
De X Commuter is een geweldige e-bike. Deze fiets is voor 80% gelijk aan zijn grotere broer de X Speed. Daarmee is deze Klever e-bike eigenlijk een overgekwalificeerde e-bike, en dat is positief! Het prachtige frame is stijf en heeft een prettige sportieve geometrie. Wanneer je op deze fiets stapt voel je direct dat je op een snelle e-bike zit en alles voelt meteen vertrouwd aan. Het is een perfecte bike om het woon-werk traject af te leggen, maar ook binnen de stad voelt deze fiets zich thuis.
Wij bieden u de Klever X Commuter met 850Wh batterij aan voor € 2799,00
Klik hier voor de volledige beschrijving van de Klever X Commuter.

De Klever X Commuter e-bike nu voor €2799